پیاز لیلیوم اورینتال Ercolano

12,000 تومان

در انبار موجود نمی باشد

توضیحات

پیاز لیلیوم اورینتال
واریته Ercolano
عطری
هلندی
هیبرید f1
رنگ کرم سفید

توضیحات تکمیلی
وزن 50 گرم
نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پیاز لیلیوم اورینتال Ercolano”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
نحوه کاشت پیاز لیلیوم

نیاز سرمایی پیازها رفع شده‌است و به محض اینکه رسید میتوانید در شرایط گلخانه‌ای کاشته و مراقبت فرمایید تا برای نزدیک دو تا سه ماه آینده گلدهی کنند.

گلدان مناسب:
به دلیل بزرگ بودن پیازها به گلدان بزرگی نیاز هست. پیشنهاد ما استفاده از گلدانی با قطر دهانه بیش از 20 سانتی‌متر و ارتفاع گلدان بیش از 20 سانتی‌متر است.

خاک مناسب در شرایط گلخانه ای:
تحقیقات و تجربه ما نشان داده‌است که هرچه بستر نرم‌تر و نفوذپذیرتر و غنی از مواد آلی باشد بهتر است. لذا پیشنهاد ما نصف پیت‌ماس + نصف دیگر کوکوپیت و پرلیت است. حال اگر شما به این ترکیبات دسترسی ندارید، میتوانید از نصف خاک برگ کاملا پوسیده و غنی و نصف دیگر خاک نرم و نفوذپذیر و ماسه استفاده کنید. به طور کلی بستر باید غنی، نرم و نفوذپذیر، نگهدارنده متوسط رطوبت و دارای بافت متخلخل باشد.

آبیاری:
چون این پیازها نیاز سرمایبشان رفع شده به محض کاشت و آبیاری اول شروع به رشد خواهند کرد. در زمان رشد نیاز به آب فراوان دارند. و به محض خشک شدن سطح خاک بهتر است مجددا آبیاری شوند.

دما و نور:
به محل پرنور (جلوی پنجره پرنور یا گلخانه) نیاز هست. این پیازها در دمای معمولی خانه به خوبی رشد خواهند کرد. حداقل دمای شبانه 15 درجه مثبت سانتیگراد و دمای روزانه تا 25 درجه ایده‌آل خواهدبود.

کودیاری:
به سه مرحله تقسیم کنیم: یک) در مراحل ابتدایی رشد تا بالا آمدن ساقه به کودیاری نیازی نیست. دو) در مراحل رشد رویشی و بالا آمدن ساقه تا ظاهر شدن غنچه‌ها: هر دو هفته یکبار با کود کاملی مانند کریستالون 18.18.18 +میکرو کودیاری بفرمایید. سه) پس از ظاهر شدن غنچه‌ها هر دو هفته یکبار با کودهای حاوی پتاسیم بیشتر مانند کریستالون 12.12.36 کودیاری بفرمایید. پس از باز شدن اولین غنچه دیگر کودیاری نفرمایید.

آفات و بیماریها:
به آفات مکنده مانند شپشکها و شته‌ها، کنه‌های تارتن و برخی بیماریهای قارچی حساسیت وجود دارد و بهتر است هر دو هفته یکبار گیاه را از نظر آلودگی به آفات و بیماریها بررسی فرمایید.

مراقبت‌ها:
گیاههای حاصل از پیازهای لیلیوم دارای ارتفاع به نسبت زیادی میشوند. و نیازمند قیم (میله چوبی یا فلزی به عنوان تکیه گاه ساقه) خواهند بود. لذا بهتر است در زمان کاشت پیاز قیم هم نصب شود.
نسبت به جلوگیری از شکستن ساقه‌ها باید مراقب بود چون در صورت شکستن ساقه اصلی پیاز، گلدهی مجدد به مدت چندین ماه به عقب خواهدافتاد.

پس از پایان گلدهی
پیازها پس از پایان گلدهی نیازمند دوره استراحت هستند. بهتر است ساقه را از ته قطع نفرمایید و اجازه بدهید که برگهای باقیمانده، فتوسنتز کنند و به اندازه پیاز شما افزوده و پیازچه‌های جدید تولید کنند.
آبیاری و کودیاری کمی کاهش می‌یابد ولی متوقف نمیشود، و مثلا کودیاری به ماهانه یکبار و آبیاری پس از خشک شدن سطح گلدان انجام میشود. این روند ادامه دارد تا وقتیکه برگها به زردی گراییده و آماده شوند که به دوره رکود یا استراحت برود.
در دوره استراحت، گیاه اندام هوایی خود را از دست میدهد و فقط پیازها باقی میمانند.
در این دوره نیاز هست که پیاز حدود دو ماه (بسته به رقم فرق میکند) دمای 2 تا 7 درجه مثبت سانتیگراد را بگذراند. پیاز در باغچه به طور طبیعی این فرآیندها را سپری خواهد کرد و لازم نیست ما کاری بکنیم. ولی اگر پیاز ما در گلدان باشد. باید پیاز را خارج کنیم و اندامهای هوایی را قطع کرده،‌ریشه‌های قدیمی را قطع کرده و پیاز را به استراحت بفرستیم.
برای استراحت دادن مصنوعی پیازها، میتوان پیازها را با محلول یا پودر قارچکشی ضدعفونی کرده، در پیت‌ماس کمی‌مرطوبت درون یک کیسه پلاستیکی قرارداده و در یخچال معمولی خانگی قرار داد. ظاهر شدن ریشه‌های جدید و رشد جوانه‌های جدید نشاندهنده رفع شدن دوره نیاز سرمایی است و میتوان پیازها را دوباره کاشت و برای گلدهی آماده کرد.